
عموماً هدف از خرید لپ تاپ استوک، تهیه لپ تاپی سالم و بدون خط و خش با مشخصات قابل قبول و قیمت پایین تر است. ما در این راهنمای خرید لپ تاپ استوک نکاتی را برای شما عزیزانی که فکر خرید لپ تاپ استوک را در سر دارید، گردآوری کرده ایم تا با توجه به این نکات بتوانید یک لپ تاپ استوک مناسب خریداری نمایید.
لپ تاپ ها امروزه به وسیله ای تبدیل شده اند که بدون وجود آن ها ارتباط و تعامل با دنیای پیرامون دشوار خواهد شد، اما چه لپ تاپی برای شما مناسب است؟ برای رسیدن به جواب این سؤال با ما در راهنمای خرید لپ تاپ استوک همراه باشید.
استوک یعنی چه؟
در ابتدا بهتر است به تفاوت های کالای استوک و دست دوم بپردازیم تا با مفهوم واژه ی استوک بیشتر آشنا شوید. برخی از افراد به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از عنوان استوک برای کالاهای دست دوم استفاده میکنند در صورتی که این کار یک اشتباه است چرا که در کشور های اروپایی و آمریکایی، مشتری حق مرجوع کردن کالا را حتی بدون هیچ دلیلی منطقی دارد.
کالا هایی که به این صورت برگشت میخورند حتی اگر مورد استفاده قرار نگرفته باشند، دیگر امکان فروش به عنوان کالای نو را ندارند در نتیجه به انبار ارسال شده و تحت عنوان کالای استوک با قیمتی کمتر به فروش میرسند. به بیانی ساده تر، لپ تاپ استوک کالایی تقریبا نو میباشد که کیفیتی برابر با لپ تاپ نو را با قیمتی کمتر ارائه ممیکند. هرچند ممکن است در ایران، لپ تاپ های دست دوم را به نام لپ تاپ استوک بفروشند، اما شما میتوانید با بررسی بعضی نکات، لپ تاپ موردنظر خود را با قیمتی کمتر خريداری و از نظر اقتصادی صرفه جویی کرده باشید. ژینوکالا امکان خرید لپ تاپ استوک به با بهترین کیفیت و کمترین هزینه را برای شما عزیزان فراهم آورده است.
لپ تاپ های استوک به چند دسته تقسیم میشوند؟
برای خرید لپ تاپ ابتدا باید نوع کاربری خود را تعيين کنید، یک انتخاب درست در خرید لپ تاپ میتواند نیاز های شما به این وسیله را تأمین کند. از محبوب ترین های این رده بندی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سری گیمینگ

این سری از لپ تاپ ها که با سخت افزار قدرتمند خود شناخته میشوند، انتخاب اول کاربران علاقه مند به بازی های کامپیوتری هستند، که معمولاً به قوی ترین کارت گرافیک های Nvidia و AMD مجهز میشوند تا بتوانند تجربه ای لذت بخش برای گیمر ها را فراهم کنند. از دیگر طرفداران لپ تاپ های گیمینگ افراد علاقه مند به لپ تاپ های مهندسی میباشند.
از معروف ترین تولید کنندگان این سری از لپ تاپ ها میتوان به اچ پی، ریزر، ایسوس، ایسر و ام اس آی اشاره کرد.
لپ تاپ های استوک اروپایی
همانطور که بالاتر اشاره کردیم، لپ تاپ هایی که در کشور های اروپایی و آمریکایی در کمتر از ۳۰ روز مرجوع میشوند، مستقیماً به انبار ها منتقل شده و به کشور های دیگر فروخته میشوند. دبی از اصلی ترین وارد کنندگان لپ تاپ های استوک اروپایی به خاورمیانه محسوب میشود که اکثر لپ تاپ های استوک موجود در ایران نیز از همین طریق وارد شده اند.
لنوو (lenovo)

لنوو، شرکتی خوشنام و چند ملیتی است که از سال ۱۹۸۴ فعالیت خود در حوزهٔ توليدات کامپیوتری را در آمریکا آغاز کرد. لپ تاپ های استوک لنوو موجود در بازار بیشتر از سری حرفه ای Thinkpad میباشند که اولین لپ تاپ از این سری توسط ریچارد سَپِر حدوداً ۲۵ سال پیش طراحی، مهندسی و به بازار عرضه شد.
لنوو هر ساله در نمایشگاه های مهم و بین المللی از جدیدترین محصولات خود رونمایی میکند که این امر باعث افت قیمت سری های قبلی شده و شما ميتوانيد با قیمتی مناسب صاحب یک thinkpad استوک شوید.
اچ پی (HP)

اچ پی که یکی از معروف ترین شرکت های آمریکایی پیشرو در تولید لپ تاپ، پرینتر و سرور در جهان به شمار میرود، محصولات خود را تحت عنواینی چون EliteBook, ProBook, ENVY, Pavillion و… به بازار عرضه میکند که همواره سهم بزرگی از فروش لپ تاپ را به خود اختصاص میدهد.
در ایران لپ تاپ های استوک اچ پی را معمولا با سری Workstation میشناسیم که بسیار سفت و سخت بوده و عمر بالایی دارند. ناگفته نماند که سری Zbook از این برند نیز در بعضی از فروشگاه های استوک به چشم میخورد.
راهنمای خرید لپ تاپ استوک
شاید ظاهر تمیز و بدون خط و خش یک لپ تاپ استوک وسوسه برانگیز باشد اما دلیلی قطعی بر سالم بودن آن نیست، چرا که ممکن است مشکلاتی فنی در اتصالات برق، بلوتوث و Wi-Fi داشته باشد، به همین دلیل باید هنگام خرید لپ تاپ استوک همه جزئیات را بررسی کرده و با اطمینان از سلامت کالا آن را خریداری نمایید تا بعد ها مجبور به پرداخت هزینه های تعمیر نشوید.
منظور از بررسی جزئیات لپ تاپ، بررسی بخش های مختلفی از قبیل موارد زیر میباشد:
- تست دکمه های کیبورد
- بررسی ظاهری لپ تاپ، وجود فرورفتگی ها در بدنهٔ لپ تاپ نشان دهندهٔ ضرباتی است که ممکن است به قطعات داخلی نیز آسیب رسانده باشد.
- بررسی تاچ پد از لحاظ کارکرد روان و عدم وجود مشکل در زوم کردن
- باز و بسته کردن درب لپ تاپ جهت اطمینان از سالم بودن لولای آن
- بررسی کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ در نور کم و کسب اطمینان از نبود پیکسل های سوخته
- چک کردن سلامت شارژر و باطری، چرا که پیدا کردن لوازم لپ تاپ های استوک کار راحتی نیست.
- بررسی پورت های لپ تاپ از نظر عدم شکستگی و اطمینان از فعال بودن آنها
- گرفتن مهلت تست کتبی از فروشنده را نیز فراموش نکنید.
معرفی بهترین لپتاپ های استوک در این صفحه : لپ تاپ استوک
- نسرین ولی خانی
- ۰۷/۱۱/۱۳۹۸
- 818 بازدید